floor

SPECIALIST IN VLOEROVERLOOP RENOVATIE

Topkwaliteit renovatie van de vloeroverloop

Maak uw traprenovatie compleet met een renovatie van de vloeroverloop of gang. Kies bijvoorbeeld voor een mooi contrast tussen moderne trapbekleding van pvc en een klassieke houten vloer. Of ga juist voor eenheid en laat de gehele gang of overloop met hetzelfde materiaal gerenoveerd worden. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een prachtig afgewerkt eindresultaat.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN EEN

Renovatie van de overloop

  • Goed voorbereid

De materialen waarmee wij werken zijn duurzaam en hebben een hoge slijtwaarde, of worden van de noodzakelijke beschermlaag voorzien. Door de overloop met de traprenovatie mee te nemen, is de gehele ruimte op de toekomst voorbereid.

  • De vloer in dezelfde stijl

Door de overloop direct te laten renoveren, kunt u materialen kiezen die goed bij elkaar passen. U kunt er zelfs voor kiezen zowel de trap als de overloop met hetzelfde materiaal te bekleden. Zo ontstaat een mooi, samenhangend geheel.

  • Strak eindresultaat

Natuurlijk werken wij zowel de trap als de overloop netjes af. Dit doen we bijvoorbeeld met dezelfde plinten, rvs trapleuningen, een traphekje of verlichting. Hiermee wordt de samenhangende uitstraling bovendien versterkt.

  • Fijn thuiskomen

Is niet alleen de trap, maar ook de vloer weer helemaal netjes? Dan is het pas echt fijn thuiskomen. De gang, trap en overloop bij uw interieur laten aansluiten is een waardevolle investering in uw woning.

  • Supersnel geregeld

Door alles tegelijk te laten renoveren, zijn de vakmannen in één à twee dagen klaar. U kunt tijdens de renovatie ook gewoon gebruik maken van de trap en u heeft vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar de trap en vloer.

  • Aantrekkelijk geprijsd

Het is uiteraard ook voordeliger zoveel mogelijk werk in één keer te laten uitvoeren. Daarbij zijn de traprenovaties van TopTrap zeer aantrekkelijk geprijsd. Door onze expertise werken wij efficiënt en leveren wij topkwaliteit.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

0 na Na
0 voor Voor

OVER TOPTRAP

Traprenovatie specialist

  • Jarenlange ervaring

Al onze monteurs hebben meer dan tien jaar ervaring met het renoveren van verschillende soorten trappen en vloeren. Uw gang, trap en overloop zijn bij ons daarom altijd in goede handen.

  • Op maat gemaakt

Precisiewerk is onze specialiteit. Wij doen zeer gedetailleerd meetwerk en snijden of zagen alle materialen met de hand op maat. Zo bent u verzekerd van perfect aansluitende trap- en vloerbekleding zonder kieren of naden.

  • In heel Noord-Holland

Wij zijn dé traprenovatiespecialist in Noord-Holland en steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. In deze hele regio voeren wij professionele en kwalitatief hoogstaande traprenovaties uit. Graag gaan wij ook bij u thuis aan de slag!

Traprenovatie proces

Hoe werkt een
traprenovatie?

Het renoveren van een trap is een complexe klus, die u het best aan een professional over kunt laten.  

monteur toptrap
01

Ontwerpfase

Persoonlijk advies vinden wij heel belangrijk. Bespreek uw wensen met onze adviseur en bekijk de mogelijkheden voor een trap- en overlooprenovatie in uw woning.

02

Traprenovatie

U kunt de renovatie van uw trap en overloop gerust aan onze ervaren monteurs overlaten. Zij nemen u al het werk uit handen.

03

3. Afwerking

De renovatie is pas echt een succes als de gehele ruimte op professionele wijze is afgewerkt met plinten, een eventuele beschermcoating, en trapverlichting.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Wij denken graag met u mee en voorzien u van persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom in Purmerend of vraag online een offerte aan.

TIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Creëer eenheid en rust

Houdt u van een minimalistische stijl? Of heeft u juist veel decoraties in huis en houdt u de vloer daarom liever eenvoudig? Kies er dan voor om de gang, trap en overloop met hetzelfde materiaal te laten renoveren. Op die manier integreert de trap op effectieve wijze met de ruimte en ontstaat eenheid en rust.

TIP #2

Ga voor een interessant contrast

Veel mensen vinden een massief houten trap prachtig, maar kijken een beetje op tegen het onderhoud van een houten vloer. U kunt er in dat geval prima voor kiezen de gang en overloop met pvc of laminaat te bekleden. Kiest u een contrasterende kleur, dan wordt de houten trap nog een echte blikvanger ook. 

Meer tips

Zo combineert u de trapbekleding met uw vloer

Vaak wordt er niet veel aandacht besteed aan de trap. De uitstraling van de woonkamer is toch veel belangrijker en niemand kijkt naar de trap, toch? Trap schuren, likje verf erover en klaar is Kees. Zonde, want vaak past de trap dan niet bij de … Lees meer