floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

De beste traprenovatie prijzen

De meest gestelde vragen gaan bij ons over de prijzen van een traprenovatie. Naast het ontwerp van de nieuwe trap is het prijskaartje uiteraard ook van belang. Veel mensen hebben een budget voor de verbouwing of traprenovatie in gedachten. Door onze efficiënte werkwijze en het gebruik van voordelige maar toch kwalitatieve materialen, kunnen wij tegen de vanaf prijs van € 2095,- uw bestaande trap renoveren. Heeft u speciale wensen of zelf een ontwerp in gedachten? Dan maken wij voor u een prijs op maat.

De prijzen van een traprenovatie kunnen flink uiteenlopen. Kies daarom voor een duidelijke en scherpe vanaf prijs bij Toptrap. Kijk echter niet alleen naar de prijs maar ook naar de kwaliteit en duurzaamheid, een traprenovatie is een investering in de toekomst. Vergelijk op prijs en kwaliteit, laat u desgewenst informeren door de specialisten van Toptrap.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN EEN

Traprenovatie

  • Custom made

Ondanks de scherpe prijs die wij hanteren krijgt u een custom made trap. Wij maken de nieuwe overzettreden op maat in onze werkplaats en brengen deze op uw bestaande trap aan.

  • Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat het renoveren van uw bestaande trap zou kosten? Bespreek uw wensen met onze traprenovatie adviseur en vraag gratis en vrijblijvend een heldere offerte op.

  • Duidelijke all in prijs

Als u aan een groot project zoals een traprenovatie begint, is het fijn dat u binnen het budget voor de verbouwing blijft. Wij werken daarom met een vaste duidelijke vanaf prijs van € 2095,-.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

0 na Na
0 voor Voor

OVER TOPTRAP

Traprenovatie specialist

  • 20 jaar ervaring

TopTrap is al twintig jaar actief als traprenovatiespecialist. Onze specialiteit is pvc: het meest veelzijdige en onderhoudsarme materiaal voor trappen.

  • Custom made

Wij meten alle treden, hoeken en bochten nauwkeurig vooraf op. Het op maat maken van de nieuwe overzettreden doen we in onze werkplaats.

  • In heel Noord-Holland

In de regio Noord-Holland en Almere, zijn wij dé expert op het gebied van traprenovaties. Wij komen graag bij u thuis om uw trap professioneel te renoveren.

Traprenovatie proces

Hoe werkt een
traprenovatie?

Laat u door ons informeren over alle mogelijkheden en prijzen, dan ontwerpen wij een trap die voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

monteur toptrap
01

Ontwerpfase

U beslist welke materiaaleigenschappen voor u belangrijk zijn en hoeveel budget u voor de renovatie heeft. Wij ontwerpen uw nieuwe trap volledig in overleg, rekening houdend met uw wensen.

02

Traprenovatie

De vorm van uw trap bepaalt hoe ingewikkeld de traprenovatie is. Maar of u nu een open trap of dichte trap wenst, u kunt te allen tijde rekenen op de vakkundigheid van onze specialisten.

03

3. Afwerking

Een strakke trapleuning, een traphekje of sfeervolle trapverlichting kunnen uw trapontwerp nog verder verfijnen en perfectioneren. Het uiteindelijke ontwerp sluit dus altijd volledig aan bij uw wensen.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een traprenovatie bij u in huis? Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat vrijblijvend een offerte op maat opstellen.

TIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Kies voor een
PVC traprenovatie

Klanten die ons vragen om het materiaal met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding, adviseren wij altijd pvc te kiezen. Met pvc haalt u veel praktische voordelen in huis. Pvc heeft ook een hoge slijtwaarde, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele slijtage. Ook is het in allerlei patronen, structuren en in vrijwel alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. De opties met pvc zijn daarom eindeloos; het is altijd mogelijk een uniek ontwerp te maken.

TIP #2

Neem meteen de
vloeroverloop mee

Maak gebruik van de aantrekkelijke prijzen van TopTrap door direct de overloop of gang te renoveren. Wij kunnen het materiaal waarmee we de trap renoveren op de overloop of in de gang doortrekken, waardoor de trap optisch één geheel met de rest van de ruimte vormt. Dit staat modern en rustig, en zorgt er bovendien voor dat u naar de gehele vloer voorlopig geen omkijken meer hebt. Vraag naar voorbeelden en meer informatie bij onze traprenovatie adviseurs.

Meer tips

Trap beschermen tijdens de renovatie

Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

5 tips om uw trap veiliger te maken

Als u van de trap valt, valt u vaak niet een klein stukje maar maakt u een behoorlijke smak over meerdere treden. Met alle ernstige gevolgen van dien. De meeste ongelukken gebeuren in Nederland binnenshuis. Daarom is het altijd goed om uw huis zo veilig … Lees meer

Een moderne trap voor een moderne woning

Bent u van plan om binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken of het interieur in een nieuw jasje steken? En komt daarbij ook de trap aan bod? Bij het moderniseren van een woning past ook het vernieuwen van de trap. Zeker als u niet tevreden bent over … Lees meer