floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie Haarlem

Een verouderde trap kan een reden zijn om uw trap eens grondig aan te laten pakken. Maar er zijn meerdere redenen voor een traprenovatie. Denk bijvoorbeeld aan krakende treden, of splinterend hout. Maar het kan ook simpelweg voorkomen dat u niet meer tevreden bent met de look van uw verder uitstekende trap. Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is voor uw traprenovatie, als het maar op een juiste manier gebeurt. Omdat wij gevestigd zijn in de buurt van Haarlem, is er altijd een traprenovatie expert van TopTrap bij u in de buurt om u te informeren over de trappen. Om er zeker van te zijn dat het renovatieproces van begin tot eind goed verloopt, kiest u natuurlijk voor TopTrap. Wij weten namelijk hoe belangrijk een goede trap is! Het is immers één van de vaakst belopen stukjes van uw woning.

Het verslijten van uw trap gebeurt vaak zonder dat u het doorheeft. Omdat het zo’n langzaam proces is, valt de slijtage pas op als het echt erg wordt. Slijtplekken en houtsplinters geven de hints pas door als u er last van krijgt. Dit zijn signalen dat u direct moet beginnen met het laten renoveren van uw trap. Maar ook als de stijl niet meer bij het interieur past, kan het hoog tijd zijn om daar wat aan te laten doen. TopTrap is expert op het gebied van bij de tijdse traprenovaties die uw trap weer veiligheid en gezelligheid geven.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Regionaal actief in

Noord-Holland en Haarlem

Onze showroom staat in Purmerend, en dit betekent dat wij ons vooral richten op de gebieden rondom Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. De gehele regio Noord-Holland valt eigenlijk binnen ons werkgebied. Wij zijn regelmatig te vinden in Haarlem voor een traprenovatie. Omdat ons hoofdkantoor zo centraal gelegen is, is het voor ons zeer gemakkelijk om razendsnel op ieder adres in de provincie ter plekke te zijn. Ook in Haarlem. Dit verkort de reistijd tussen afspraken, en maakt het ook voor u mogelijk om ons gemakkelijk te bereiken. Kom bijvoorbeeld eens langs om ons werk te bewonderen, en onder het genot van een bakje koffie uw toekomstige trap te bespreken!

 

Onze showroom is tot aan de nok toe gevuld met voorbeelden van onze traprenovaties. U kunt zien, maar vooral ervaren, hoe wij te werk gaan en wat de resultaten daarvan zijn. Ook is het mogelijk om alle voorbeelden van onze materialen, kleuren en patronen te bekijken. Zo kunt u in levenden lijve zien welke ontwerpoptie u het mooiste vindt.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

TopTrap traprenovatie in

Haarlem en Noord-Holland

Jaren ervaring

Bent u op zoek naar een traprenovatie expert in Haarlem of omgeving? TopTrap is al meer dan anderhalf decennium actief, en dat kunt u merken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, en kunnen wij onszelf met een gerust hart ware experts noemen. Onze medewerkers hebben al vele traprenovaties onder hun riem in en rondom Haarlem, en sluiten daardoor ieder project perfect af. Alles word minutieus uitgestippeld zodat u als klant het allerbeste eindresultaat ontvangt. U hoeft zich geen zorgen te maken over beginnersfoutjes of ander knoeiwerk, maar bent verzekerd van een professioneel uitgevoerde traprenovatie.

monteur toptrap

De keuze is reuze

Dat klinkt misschien ietwat cliché, maar bij TopTrap is het echt waar. Wij hebben een gigantische hoeveelheid verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld laminaat dat op eikenhout lijkt, of PVC met een krokodillenleerpatroon. Ook zijn er allerlei kleuren beschikbaar, zodat u altijd wel een trapbekleding vindt die bij uw interieur past. Wij gebruiken tevens slechts materialen van de allerhoogste kwaliteitsgraad, waardoor uw trap de komende tientallen jaren nog goed blijft. Benieuwd naar de trappen die wij al geplaatst hebben in Haarlem?

Klant is koning

Bij ons is de klant altijd koning, en dat nemen wij heel serieus. Of u nu uit Almere, Amsterdam of Haarlem komt, u bent bij ons op ieder moment welkom voor een adviesgesprek; de koffie staat zelfs voor u klaar. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk om zo open mogelijk te zijn over onze business, zodat voor beide partijen duidelijk is hoe de vork in de steel zit. Transparantie en openheid zijn voor ons erg belangrijke kerneigenschappen, opdat u zich altijd welkom voelt.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

Meer tips

Trap beschermen tijdens de renovatie

Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

5 tips om uw trap veiliger te maken

Als u van de trap valt, valt u vaak niet een klein stukje maar maakt u een behoorlijke smak over meerdere treden. Met alle ernstige gevolgen van dien. De meeste ongelukken gebeuren in Nederland binnenshuis. Daarom is het altijd goed om uw huis zo veilig … Lees meer

Een moderne trap voor een moderne woning

Bent u van plan om binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken of het interieur in een nieuw jasje steken? En komt daarbij ook de trap aan bod? Bij het moderniseren van een woning past ook het vernieuwen van de trap. Zeker als u niet tevreden bent over … Lees meer