floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie Amsterdam

Oudere huizen hebben vaak versleten trappen die kraken of piepen, maar waar eigenlijk niets aan gedaan wordt. Zeker bij de prachtige oudere huizen in Amsterdam. Veel huizen in Amsterdam hebben van buiten een historische uitstraling, maar zijn van binnen opgeknapt en modern ingericht. Vaak staat het trappenhuis onderaan het renovatielijstje, en dat is eigenlijk volkomen onterecht. Het kan namelijk niet alleen irritatie opwekken door het eindeloze gekraak, maar het kan ook nog eens voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het belangrijk uw trap niet te vergeten, en in zulke gevallen altijd een traprenovatie in te plannen. Het is echter wel belangrijk om te weten waar u aan toe bent, en het door vakmensen in de buurt van Amsterdam aan laat pakken. Een trap wordt namelijk veel vaker gebruikt dan u misschien denkt!

Omdat een trap zo vaak gebruikt wordt, kan het gebeuren dat u de jarenlange slijtage helemaal niet door heeft gehad. Ineens valt het u op dat de trap er lelijk en afgetrapt uitziet. Stelt u zich eens voor dat er iemand een glijpartij maakt, of een splinter in zijn voet krijgt! Wat er ook zou kunnen gebeuren, voorkomen is altijd beter dan genezen. Als u een oude trap in huis heeft, aarzel dan niet om een traprenovatie bij ons in te plannen. Wij ontfermen ons maar al te graag over uw trap, zodat u straks weer een prachtige en veilige trap in huis heeft!

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Regionaal actief in

Noord-Holland en Amsterdam

Onze showroom is gesitueerd in Purmerend, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Alkmaar, Haarlem, Almere en Amsterdam en alles wat daartussen ligt. Door onze centrale ligging kunnen wij iedereen in Noord-Holland snel en direct bereiken, en vice versa geldt dit ook. Omdat onze showroom zo’n beetje precies in het midden van ons werkgebied ligt, is het voor iedereen in Noord-Holland en Amsterdam een kleine moeite om ons te bereiken. Bovendien is hoeven we ons materiaal niet van buiten de provincie te importeren, maar ligt het gewoon klaar in Purmerend!

 

Mocht u dus behoefte hebben aan een traprenovatie Amsterdam, zoek dan niet te ver. Wij zitten letterlijk om de hoek op u te wachten! Bij ons staat altijd de koffie klaar, dus kom gerust eens langs voor een bakje en een gesprekje. Wij geven u graag advies over alles wat met traprenovaties te maken heeft.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

TopTrap traprenovatie in

Amsterdam en Noord-Holland

Meer dan een decennium ervaring

TopTrap is al lang een gevestigde naam in de sector: al vijftien jaar knappen wij trappen in Noord-Holland en de omgeving van Amsterdam met alle liefde op. Het is niet voor niets dat wij staan voor professionaliteit en expertise. We zijn namelijk best trots op ons werk, en wat wij door de jaren heen opgebouwd hebben. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken over afgeraffelde traprenovaties, of weggemoffelde foutjes. Alles wordt tot in de puntjes perfect uitgewerkt, zodat u ook over tientallen jaren nog steeds kunt genieten van uw trap. Wat voor trap u ook wilt, TopTrap maakt het voor u klaar.

monteur toptrap

Oneindig veel keuzemogelijkheden

Het is natuurlijk belangrijk dat uw trap perfect aansluit op de rest van het huis. Bij ons heeft u zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos haast niet meer ziet. Van laminaat tot linoleum, overal kunt u uw persoonlijke voorkeur in kwijt. We hebben tientallen verschillende kleuren, en nog eens tientallen verschillende patronen om uit te kiezen. Er zit dus voor iedereen en voor elk interieur wel iets bij! Wij selecteren bovendien alleen kwalitatief uitstekende materialen, zodat uw trap nog eens een decennium langer meegaat.

U bent belangrijk

Wat ons het meest onderscheidt van andere traprenovatiebedrijven, is dat de klant bij ons altijd belangrijker is dan het geld. Wij hebben onze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en staan altijd paraat om u te assisteren. Daarnaast zijn wij gevestigd vlak bij Amsterdam, altijd bij u in de buurt. Het is namelijk begrijpelijk dat een traprenovatie nogal imponerend kan zijn. Er worden vaak allerlei specifieke termen gebruikt en overal wordt met vakjargon geslingerd. Wij vinden het daarom belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk over het gehele proces te informeren!

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

Meer tips

Trap beschermen tijdens de renovatie

Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

5 tips om uw trap veiliger te maken

Als u van de trap valt, valt u vaak niet een klein stukje maar maakt u een behoorlijke smak over meerdere treden. Met alle ernstige gevolgen van dien. De meeste ongelukken gebeuren in Nederland binnenshuis. Daarom is het altijd goed om uw huis zo veilig … Lees meer

Een moderne trap voor een moderne woning

Bent u van plan om binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken of het interieur in een nieuw jasje steken? En komt daarbij ook de trap aan bod? Bij het moderniseren van een woning past ook het vernieuwen van de trap. Zeker als u niet tevreden bent over … Lees meer