floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie Alkmaar

Afgesleten trapbekleding en treden die kraken kunnen voor menig mens een doorn in het oog zijn. Het is in zulke gevallen hoog tijd om eens na te denken over een traprenovatie. Bent u op zoek naar een traprenovatie expert in Almere? TopTrap is als professioneel traprenovatie bedrijf regelmatig actief in en rondom Almere. Een gerenoveerde trap voelt en klinkt weer als een splinternieuwe trap, waardoor u weer met een glimlach de trap op kunt lopen. Waar u echter rekening mee moet houden is dat u uw trap laat renoveren door een professioneel bedrijf met ervaring, de trap is immers één van de meest gebruikte onderdelen van uw woning! Daarnaast kan een oude trap voor ongelukken zorgen, en is het dus belangrijk om daar zo snel mogelijk wat aan te doen.

Na vele jaren van intensief gebruik kan een trap er dof en lelijk uit komen te zien. Dit is meestal een sluipend proces, en krijgt u het veel te laat pas door. Misschien is de bekleding versleten, en krijgt u een opmerking van een bezoeker. Wat de reden van uw ontdekking ook is, de tijd van uitstellen is duidelijk voorbij! Laat uw trap eens flink onder handen nemen door TopTrap, want wij zijn gespecialiseerd in het traprenovaties. Als wij met uw trap klaar zijn herkent u hem niet meer terug!

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Regionaal actief in

Noord-Holland en Almere

Het hoofdkantoor en de showroom van TopTrap staan in Purmerend, en onze specialisten zijn actief in de gehele regio Noord-Holland. Van Amsterdam tot Almere en van Haarlem tot Alkmaar zijn onze medewerkers binnen de kortste keren bij uw voordeur gearriveerd. Dit is niet alleen erg gemakkelijk, maar ook nog eens ontzettend handig! Het benodigde materiaal hoeft niet van heinde en verre te komen, maar ligt gewoon klaar in Purmerend! Een traprenovatie Almere is daarom zo gepiept!

 

Onze showroom is dus ook erg gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Almere. Kom dus gerust eens langs om onze trappen van dichtbij te bekijken! Onze medewerkers hebben de koffie altijd warm staan, en zijn altijd bereid u een glimp van uw mogelijke nieuwe trap te laten zien.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

TopTrap traprenovatie in

Almere en Noord-Holland

15+ jaar ervaring

Omdat wij al meer dan vijftien jaar actief zijn in de sector, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we een goede reputatie hebben opgebouwd. Ook renoveren we met regelmaat trappen in Almere. U kunt er dus vanuit gaan dat wij uw trap zorgvuldig en secuur renoveren, en niets aan het toeval overlaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over nonchalance, maar bent u verzekerd van net afgewerkte trap. Door de jaren heen hebben onze professionals bij elkaar opgeteld honderden trappen voorbij zien komen, en komen dus niet meer voor verrassingen te staan.

monteur toptrap

Meer dan zestig ontwerpopties

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere klant de perfecte trap krijgt, hebben wij ons best gedaan om zoveel mogelijk designmogelijkheden aan te bieden. Daarom heeft u bij TopTrap de keuze uit meer dan zestig verschillende opties, zodat er voor iedereen altijd iets te vinden is. Mocht u er door de grote hoeveelheid keuze niet helemaal uitkomen, staan wij altijd voor u klaar om u advies te geven. Wij gebruiken slechts materiaal van de beste kwaliteit, zodat u de komende decennia kunt blijven genieten van uw prachtige trap!

Klant staat centraal

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en zullen er altijd alles aan doen om u tevreden te maken, en te houden. Daarom staan wij altijd voor u klaar om uw vragen of opmerkingen te verwerken. Bovendien is het mogelijk om een adviesgesprek met ons in te plannen waarin we uw wensen en eisen bespreken, om samen tot een mooi ontwerp te komen. Of wij nu in Almere bij u thuis langskomen, of u onze showroom in Purmerend bezoekt, van begin tot eind kunt u op ons rekenen. U hoeft zich nergens druk om te maken. Samen staan we sterker!

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

Meer tips

Trap beschermen tijdens de renovatie

Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

5 tips om uw trap veiliger te maken

Als u van de trap valt, valt u vaak niet een klein stukje maar maakt u een behoorlijke smak over meerdere treden. Met alle ernstige gevolgen van dien. De meeste ongelukken gebeuren in Nederland binnenshuis. Daarom is het altijd goed om uw huis zo veilig … Lees meer

Een moderne trap voor een moderne woning

Bent u van plan om binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken of het interieur in een nieuw jasje steken? En komt daarbij ook de trap aan bod? Bij het moderniseren van een woning past ook het vernieuwen van de trap. Zeker als u niet tevreden bent over … Lees meer