floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Trap professioneel renoveren

Is uw bestaande trap wel eens toe aan een opfrisbeurt? Schakel Toptrap in om heel oude versleten trap in een nieuw jasje te steken. Omdat de trap zoveel gebruikt wordt, slijt hij namelijk een stuk sneller dan andere onderdelen van uw woning. Men kiest vaak voor het renoveren van een trap als onderdeel van de gehele verbouwing of wanneer het interieur (in fases) gerenoveerd wordt. TopTrap is dé specialist om uw traprenovatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? U bent van harte welkom in onze showroom in Purmerend om verschillende voorbeelden van traprenovaties te bekijken.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN EEN

Traprenovatie

  • Passend bij uw interieur

Door uw trap te laten renoveren, vormt uw interieur een prachtig geheel. Kies een materiaal dat bij de stijl van uw woning past en maak van de trap een echte blikvanger.

  • Een stijlvolle trap

Binnenkomen in een nette gang met stijlvolle trap; dat voelt als thuiskomen in een warm bad. Neem de gang of vloeroverloop mee in de renovatie, dan sluit de trap mooi aan op de vloer.

  • Een veilige trap

Uw trap ziet er na de renovatie niet alleen beter uit, maar is ook een stuk veiliger. Een veilige antisliplaag voorkomt dat mensen uitglijden op de nieuwe traptreden.

  • Custom made

U kunt uw trap met verschillende materialen en in eindeloos veel kleuren laten renoveren. Hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien, bepaalt u. Onze specialisten geven u advies op maat.

  • Ervaren vakman

Het renoveren van een trap is geen alledaagse klus. Onze vakmannen beschikken over de specifieke kennis en jarenlange ervaring die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

  • Snel gerenoveerd

De vakmannen van TopTrap weten precies hoe de klus geklaard moet worden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw traprenovatie slechts één tot twee dagen in beslag neemt.

monteur toptrap 3a

OVER TOPTRAP

Traprenovatie specialist

  • Jarenlange ervaring

Bij TopTrap werken uiterst vakkundige specialisten, die al meer dan tien jaar ervaring hebben met allerlei verschillende soorten traprenovaties. Geen enkele renovatieklus is voor ons te gek of te ingewikkeld.

  • Custom made

TopTrap heeft alle traprenovaties in eigen beheer, waardoor wij gedetailleerd maatwerk kunnen leveren. Welke vorm uw trap ook heeft, wij zorgen ervoor dat alle materialen op elkaar aansluiten en perfect passen.

  • In heel Noord-Holland

Wij zijn u in de gehele regio Noord-Holland en omstreken graag van dienst. Ook heeft TopTrap een showroom waar u van harte welkom bent om inspiratie op te doen en ontwerpen in het echt te bekijken.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

Traprenovatie proces

Hoe werkt een
traprenovatie?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat een traprenovatie door onze ervaren monteurs uitvoeren.  

01

Ontwerpfase

Met onze trappenspecialist bespreekt u al uw wensen op het gebied van materiaal en afwerking, vervolgens maken wij een uniek trapontwerp voor u.

02

Traprenovatie

Wij renoveren de traptreden eerst in onze werkplaats. Hierdoor hebben wij bij u thuis slechts één tot twee dagen nodig om uw trap weer als nieuw te maken.

03

3. Afwerking

Indien gewenst zorgen wij voor een beschermingslaag voor uw trap. Ook eventuele extra’s, zoals een traphekje, -leuning of -verlichting, worden geïnstalleerd.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat precies is wat u in gedachten had.

TRAPRENOVATIETIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Laat uw trap professioneel opmeten

Trappen zijn over het algemeen niet kaarsrecht, maar kennen allerlei afwijkende vormen. Dit is een uitdaging voor onze monteurs. Voor het meetwerk wordt dan ook een speciaal stuk gereedschap gebruikt: de trapspin. De trapspin meet op zeer nauwkeurige wijze elk onderdeel van uw trap. Hierdoor kan het materiaal op exact de juiste grootte en in de perfecte vorm gezaagd of gesneden worden. Het resultaat is een naadloze, strakke trapbekleding zonder kieren of openingen.

TIP #2

Een nieuwe look met overzettreden 

Vaak is een volledige traprenovatie niet nodig. De meeste van onze klanten kiezen dan ook voor het plaatsen van nieuwe overzettreden. Dit is bovendien goedkoper dan een compleet nieuwe trap. Overzettreden zorgen voor extra diepte en een dynamische uitstraling, maar vereisen wel gedetailleerd meetwerk. Ze vallen volledig over de bestaande treden heen en moeten hier dan ook heel precies op aansluiten. Het is daarom verstandig deze klus aan een expert over te laten. 

Meer tips