floor

SPECIALIST IN TRAP BEKLEDEN

Trap bekleden met overzettreden

Uw trap opnieuw bekleden is dé oplossing als uw huidige traptreden versleten zijn, of als u last heeft van krakende treden. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u simpelweg op uw trap bent uitgekeken en iets nieuws wilt. Of misschien heeft u recentelijk uw interieur veranderd en wilt u de trap op dit nieuwe interieur laten aansluiten. Wat de reden ook is, TopTrap gaat graag voor u aan de slag. Wij bekleden de bestaande trap met nieuwe traptreden waardoor de oude trap er straks weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen uit traptreden van PVC, laminaat en massief hout bijvoorbeeld.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN

Trap opnieuw laten bekleden

  • Voorkom slijtage

Slijtage geeft een trap niet alleen een onverzorgde en gedateerde uitstraling, het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Verhelp en voorkom slijtage op de trap met het aanbrengen van nieuwe overzettreden op de trap.

  • Voorkom geluid

Oude trappen kunnen steeds luider gaan kraken als er gewicht op de treden terechtkomt. Vooral in oude huizen, waar de trappen van hout zijn, is dit vaak het geval. Met nieuwe trapbekleding is geluidsoverlast verleden tijd.

  • Custom made

De verschillende soorten overzettreden bieden veel mogelijkheden. Zo is pvc zeer geschikt tegen geluidsoverlast. Hout of laminaat geeft een prachtige, landelijke uitstraling. Uw keuze hangt af van uw wensen en voorkeuren.

  • Traprenovatie specialist

Het opnieuw bekleden van een trap is een nauwkeurig en specialistisch karwei. TopTrap beschikt over alle vaktechnische kennis die hiervoor nodig is. Professionele trapbekleding in de vorm van nieuwe overzettreden.

  • Supersnel geregeld

Een traprenovatie met met nieuwe overzettreden is zo gepiept. Onze monteurs klaren de klus meestal binnen een dag. Hierdoor kan je binnen de kortste keren weer genieten van de gerenoveerde trap.

  • Scherp gesprijsd

Overzettreden vallen precies over de huidige traptreden heen en sluiten naadloos aan. Het laten plaatsen van overzettreden is goedkoper dan een volledige traprenovatie en geeft uw trap toch een compleet nieuwe uitstraling.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

0 na Na
0 voor Voor

OVER TOPTRAP

Traprenovatie specialist

  • 20 jaar ervaring

TopTrap heeft jarenlange ervaring op het gebied van traprenovaties en onze monteurs hebben al ontelbaar veel unieke trappen gerenoveerd. Onze passie voor trappen en ervaring met traprenovatie ziet u terug in de vele voorbeelden op onze website.

  • Custom made

Het plaatsen van nieuwe trapbekleding is een nauwkeurig karwei. Om te voorkomen dat uw trap gaat kraken of kieren gaat vertonen, snijden en zagen wij al onze materialen met de hand op maat. Zo sluit de bekleding precies op de vorm van uw trap aan.

  • In heel Noord-Holland

Woont u in de regio Noord-Holland? Kies dan voor een traprenovatie van TopTrap. Wij zijn expert op het gebied van traprenovaties en het opnieuw bekleden van trappen met overzettreden. U kunt onze showroom bezoeken om verschillende voorbeelden te bekijken.

Traprenovatie proces

Hoe werkt het
bekleden van een trap?

TopTrap levert trapbekleding van hoogstaande kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

monteur toptrap
01

Ontwerpfase

Onze adviseurs informeren u over de materiaalkeuze voor uw trap en ontwerpen vervolgens een trap op maat die volledig aansluit bij uw wensen.

02

Traprenovatie

Wij maken uw nieuwe bekleding volledig op maat, waardoor alles perfect op elkaar aansluit en u weinig kans heeft op kieren of naden.

03

3. Afwerking

Wij zorgen ook voor de eventuele nabehandeling van het materiaal en installeren ingebouwde ledverlichting of een traphek.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

vrouw schilderen
Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
vrouw lachend
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
tevreden vrouw
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
houten trap
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN NIEUWE TRAPBKLEDING?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en een passend advies op te stellen.

TRAPBEKLEDING TIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Kies voor een custom made trap

In hoeverre u de trap van een nieuw uiterlijk voorziet, beslist u zelf! Het is aanbevolen om enkel nieuwe overzettreden over de bestaande treden te plaatsen. Naast de trap kunnen we ook de vloeroverloop bekleden met hetzelfde materiaal als de treden. Dat zorgt voor een rustige, uniforme uitstraling.

TIP #2

Kom inspiratie opdoen

Bekijk ons online portfolio voor voorbeelden van trappen die reeds gerenoveerd zijn. U krijgt een goede indruk van de mogelijkheden wat betreft materialen, kleuren en afwerkingen. Wilt u dit liever in het echt bekijken? TopTrap heeft als enige traprenovatiespecialist in Nederland een eigen showroom! 

Meer tips

Met welk tapijt laat u de trap bekleden?

Een trap met tapijt. We zien het in veel woningen voorbijkomen, maar toch heeft het een beetje een ouderwets imago. Dit is eigenlijk niet helemaal terecht, tapijt biedt u namelijk veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor tapijt in een neutrale kleur, maar u kunt … Lees meer

Zo combineert u de trapbekleding met uw vloer

Vaak wordt er niet veel aandacht besteed aan de trap. De uitstraling van de woonkamer is toch veel belangrijker en niemand kijkt naar de trap, toch? Trap schuren, likje verf erover en klaar is Kees. Zonde, want vaak past de trap dan niet bij de … Lees meer

Stylingtip: combineer uw trapbekleding met leer

Wilt u een traprenovatie? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar om u te adviseren. Dankzij hun hulp en advies heeft u jarenlang plezier van uw trap. Wel zijn er aantal dingen die u zelf kunt aanschaffen voor de trapbekleding, zoals leer voor de … Lees meer