floor

SPECIALIST IN LAMINAAT TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie met massief hout

Bent u een groot liefhebber van een klassieke houten trap? Dan is een traprenovatie met massief hout een goede keuze. Dit authentieke materiaal, dat al eeuwenlang als bouwmateriaal gebruikt wordt, staat prachtig in elk interieur. Het is wel belangrijk om de juiste houtsoort voor uw traprenovatie te selecteren, zodat het geheel uiteindelijk mooi aansluit bij de sfeer van uw woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit massief mahonie-, esdoorn- of eikenhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke tint, structuur en kwaliteiten, waardoor elke traprenovatie met massief hout een unieke uitstraling heeft.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN EEN

Massief hout traprenovatie

  • Hout is een natuurproduct

Natuurlijk hout heeft een uitstraling waar geen enkel ander materiaal tegenop kan. Hout is klassiek, authentiek, rustiek en sfeervol. Elke trap en elke houten traptrede is uniek, omdat geen enkele boom hetzelfde is.

  • Diverse soorten hout

U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten. Zo zijn sommige houtsoorten warm en donker van kleur, zoals mahonie- en eikenhout. Andere soorten zijn weer licht en soms prachtig gevlamd, zoals vuren- en essenhout.

  • Gesorteerd of rustiek

Met rustiek hout haalt u een stukje natuur in huis. U kunt ook voor gesorteerd hout kiezen, dit oogt juist veel strakker en moderner. Het is zo min mogelijk bewerkt en bevat daardoor weinig noesten.

  • Hout heeft karakter

De kleurovergangen, lijnen en structuren in het hout zijn altijd weer anders en blijven verrassen. Hierdoor heeft elke massief houten trap een eigen karakter. Een karaktervolle houten trap past in zowel een modern als klassiek interieur.

  • Houten trap beschermen

Onze houten trappen krijgen een beschermende hardwax olie laag. Deze laklaag voorkomt dat vloeistoffen direct in het hout trekken. Ook vult de hardwax olie laag natuurlijke groeven en naden, dit voorkomt vuil.

  • Van kleur veranderen

Verandert uw smaak regelmatig en wilt u niet vastzitten aan een onveranderlijk trapontwerp? Hout kan geschuurd en opnieuw geverfd of gewaxt worden. Zo kunt u uw trap later altijd een geheel nieuw uiterlijk geven.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

0 na Na
0 voor Voor

OVER TOPTRAP

Specialist in traprenovatie met hout

  • Jarenlange ervaring

TopTrap is al twintig jaar actief als traprenovatiespecialist. Met een trap van TopTrap haalt u daarom expertise en kwaliteit in huis.

  • Custom made

In onze werkplaats zagen wij al onze houten trappen met de grootst mogelijke zorg op maat. Hierdoor heeft uw nieuwe trap geen naden of kieren en zijn krakende treden verleden tijd.

  • In heel Noord-Holland

TopTrap is actief in de regio’s Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. Onze monteurs komen graag bij u thuis om uw trap op deskundige wijze te renoveren.

Traprenovatie proces

Hoe werkt een
traprenovatie?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en monteren van een prachtige, massief houten trap.  

monteur toptrap
01

Ontwerpfase

Onze adviseur informeert en adviseert u over alle houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, zodat het trapontwerp volledig bij uw wensen aansluit.

02

Traprenovatie

Wij zorgen voor het opmeten en op maat zagen van de verschillende onderdelen. De renovatie neemt één tot twee dagen in beslag.

03

3. Afwerking

Wilt u de renovatie helemaal compleet maken? Dan werken wij de trap af met houten trapwangen en ingebouwde trapverlichting.

VOORBEELDEN VAN EEN

Traprenovatie met massief hout

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

Sonja Janssen
Purmerend
“We hebben eindelijk een traprenovatie genomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. oh ja wij hebben PVC genomen heel mooi en lekker stroef…”
Anita en Huub van Rooij
Purmerend
“Wij hebben door TopTrap onze trappen laten bekleden met mooi pvc op drager. Eerst nog de rvs hekjes en dan kunnen we er met plezier van genieten.”
Linda Caspers
Zaandam
“Na een aantal bedrijven te hebben bezocht is onze keuze op TopTrap gevallen en ik moet eerlijk zeggen wat is het mooi geworden, Bedankt TopTrap!”
R. Visser
Purmerend
“Wij zijn heel blij geworden van het resultaat, de monteur Marcel heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er wezen. TopTrap Top gedaan…”
Ronald en Irmgard
Haarlem
“Na een deskundig advies in de showroom was het de beurt aan Marcel die op een zeer kundige en bovenal nette manier onze trap heeft gerenoveerd..”
C. Hoekema
Almere
“Het ging super vlot allemaal. We waren eerst bang voor een hoop rommel in huis. Maar daar was geen sprake van. De trap ziet er weer super uit!”
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Wij delen onze passie voor trappen graag met u. Vraag vandaag nog online een offerte aan of kom langs in onze showroom in Purmerend.

LAMINAAT TIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Oog voor detail

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een modern interieur, waarin gladde kunststoffen, metaal, cement en beton een hoofdrol spelen. Juist in dit type interieur is een natuurlijk detail onmisbaar, dit zorgt voor extra karakter en sfeer. Is uw interieur nog een saai? Dan is een traprenovatie met massief hout een uitstekende oplossing.

TIP #2

Creëer contrast

In een industriële inrichting zorgt een natuurlijk houten trap voor een mooi contrast. Wilt u niet de gehele trap met hout laten renoveren? Kies dan enkel voor houten overzettreden. Ook dit zorgt voor een warme, landelijke uitstraling, en vormt een interessante combinatie met bijvoorbeeld een stenen of betonnen trap. 

Meer tips

Zo houdt u de trap altijd schoon

Heeft u een mooie trap in huis of wilt u de bestaande trap renoveren? Als u er voor een langere tijd gebruik van wilt maken dan is het belangrijk om de trap goed schoon te houden. Dit komt ten gunste van de levensduur en het … Lees meer

Zo houdt u de trap altijd schoon

Heeft u een mooie trap in huis of wilt u de bestaande trap renoveren? Als u er voor een langere tijd gebruik van wilt maken dan is het belangrijk om de trap goed schoon te houden. Dit komt ten gunste van de levensduur en het … Lees meer

Wat is het verschil tussen een traprenovatie met hout en laminaat?

Het doel van een traprenovatie is de levensduur van een trap te verlengen en deze weer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bij materialen als hout of laminaat treedt na verloop van tijd vaak slijtage op. Tijdens een traprenovatie wordt deze bedekking daarom gerenoveerd of … Lees meer